Pokud budete cokoliv potřebovat, tak napište na můj e-mail - Child.Janet@seznam.cz
budu ráda, když mi budete posílat i různé obrázky a desingy, které jste vytvořily :-)

Chceš spřátelit? Napiš sem

Filmografie

7. září 2009 v 22:30 | Janet |  O Janet ♥

Jako herečka

2003 - Tupac: Vzkřížení

2000 - Zamilovaný profesor - role: Professor Denise Gaines

1993 - Cesta za láskou - role: Justice - hlavní role

1989 - The Royal Variety Performace 1989

Jako skladatelka:

1993 - Cesta za láskou
 


Komentáře

1 Kattie Kattie | 8. září 2009 v 15:46 | Reagovat

zamilovany profesor xD nice film

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama